Intex Luchtbed

Op zoek naar een luchtbed van goede kwaliteit en met een mooi ontwerp?

Een Intex luchtbed is een opblaasbaar bed van hoogwaardige kwaliteit, en is afkomstig van het bedrijf Intex Recreation Corp. Dit bedrijf maakt al meer dan 40 jaar diverse artikelen voor indoor en outdoor recreatie. De Intex luchtbedden zijn de meest comfortabele, stijlvolle en duurzame luchtbedden op de markt.

Er zijn vele verschillende bedden te vinden die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Hieronder geven we meer informatie, waarmee we jou verder helpen bij het oriëntatieproces naar een geschikt en passend luchtbed.

Een Intex luchtbed voor iedere behoefte

Er is een divers aanbod aan luchtbedden van Intex, en dit wordt toch wel gezien als één van de betere merken. Voor iedere behoefte vind je dan wel een luchtbed dat daar bij past. Over het algemeen kunnen de Intex luchtbedden worden opgedeeld in 2 categorieën. Namelijk kampeerluchtbedden en luchtbedden voor thuis, oftewel outdoor en indoor luchtbedden.

De kampeerluchtbedden zijn stevig van materiaal. Dit is natuurlijk ook nodig aangezien de luchtbedden heen en weer worden gesjouwd en op verschillende ondergronden goed moeten functioneren. De kampeerluchtbedden zijn in verschillende soorten te vinden. Deze variëren van formaat tot dikte van het materiaal. Heb je een luchtbed nodig voor avontuurlijk kamperen, waarbij je ruige ondergrond kunt hebben? Dan is het verstandig om een goede kwaliteit uit te kiezen, zodat je niet midden in de nacht wakker wordt op een leeggelopen luchtbed.Intex Luchtbed

Een Intex luchtbed voor thuis is in alle soorten en maten te vinden. De bedden zijn stijlvol en comfortabel. De bedden zijn in verschillende formaten te vinden. Er zijn veel Intex luchtbedden te vinden die de hoogte hebben van een normaal bed. Dit is goed voor zowel het comfort als voor de uitstraling van het bed. Ook eenpersoons-, tweepersoons- en kinderluchtbedden zijn er te vinden van Intex. Deze zijn ieder ook weer beschikbaar in verschillende breedten.